• Comfortabele kamers

  • Voor een heerlijke vakantie

  • Prachtig uitzicht

Het hotel

Wij kochten Arriadh Hotel in 2013. Hiermee kwam onze droom uit: een plek in het zuiden van Spanje waar we mensen kunnen ontvangen om te genieten van comfort, rust en de lokale cultuur. Het uitzicht is uniek en ons hotel biedt verschillende mogelijkheden om daar volop van te genieten: privé en intiem vanaf uw eigen balkonnetje of terras, vanaf het grote terras, vanuit de sfeervolle tuin of vanaf het dakterras op het karakteristieke torentje van het hotel.

Kamers

In ons hotel verblijft u in één van onze zes royale tweepersoonskamers. Elke kamer beschikt over een luxe badkamer en toilet. Vanaf uw eigen balkon of terras kijkt u uit over de Serranía de Ronda en op het witte dorpje Arriate in het dal en geniet u van adembenemende zonsondergangen waar Andalusië bekend om staat.

Culinair genieten

Arriadh Hotel heeft een ruime en sfeervolle eetzaal waar wij het ontbijt serveren. Wij hanteren geen vaste ontbijttijden: u schuift aan wanneer uw wilt. In de omgeving vindt u ontelbare goede restaurants waar u geniet van lokale lekkernijen. En wilt u daarna nog even nagenieten, dan kan dat aan onze stijlvolle bar met koffie, thee of een drankje. Arriadh Hotel heeft een professioneel uitgeruste keuken waar wij met liefde en passie heerlijke tapas bereiden. Eén keer per week organiseren wij ons ‘family-diner’. Wij serveren dan een heerlijk driegangendiner voor onze gasten, bij voorkeur aan de lange tafel in de tuin, waar u bij de ondergaande zon geniet van eten, drinken en het uitzicht. Schuift u aan?

De stijlvolle bar is altijd voorzien van diverse (lokale) wijnen, frisdrank, bier, sterke drank, enz.