die Terrasse

Tapas in gemütlichem Arriate

Kulinarisch genießen, 500 Meter

Dessert ........ im Restaurant oder zu Hause

Reservieren Sie jetzt

Ankunft: Abreise:

Wussten Sie dass …

... Arriadh Hotel FL Glaube Child Foundation unterstützt dauerhaft!

Autovermietung

Für den besten Service & Preise gehen Sie nach: All-In Car Hire

Restaurants


Arriad Hotel beschikt over een ruime en sfeervolle eetzaal waar Wilbert en John een smaakvol ontbijt serveren.  Het uitzicht is uniek en het hotel biedt verschillende mogelijkheden om daar volop van te genieten: privé en intiem vanaf uw eigen balkonnetje of terras, vanaf het grote terras, vanuit de sfeervolle tuin of vanaf het dakterras op het karakteristieke torentje van het hotel.

Waar u ook bent, Wilbert en John voorzien u graag van een hapje en een drankje. En heeft u geen zin om erop uit te gaan dan verzorgen zij graag een heerlijk diner zodat u ‚thuis‘ kunt eten. Geef dit echter wel even van tevoren aan.

Restaurantjes in de buurt
Het witte dorpje Arriate ligt op wandelafstand van het hotel waar u in diverse gezellige lokale barretjes van de lekkerste tapas kunt proeven.  ‚Juntera Tapas y Gin & Tonic‘ en ‚Manolo’s‘ zijn slechts enkele voorbeelden; Wilbert en John adviseren u graag.

Het toprestaurant‘ El Muelle de Arriate‘ ligt op slechts 500 meter van het hotel waar Frank en Isa de lekkerste gerechten bereiden en serveren. Echt een aanrader waar u zich zeker thuis zult voelen.

In Ronda en omgeving zijn natuurlijk ook diverse aanbevelenswaardige restaurants en tapas bars.  We adviseren u graag. En wilt u na de maaltijd ‚thuis‘ genieten van een kop koffie, digestief en/of dessert? Dat kan!