Van 16-22 april 2022 zijn Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 opnieuw te gast in ons hotel en bieden zij een Workation de Luxe speciaal voor Iedereen met grenzeloze ambities.

Workation de Luxe  – Jouw succes-DNA

Voor iedereen met grenzeloze ambities

Als professional werk je hard en sta je altijd ‘aan’ voor je klanten. Stap even uit de dagelijkse dingen en sta stil bij wie jij bent en wat jou succes en energie geeft. Hoe kan jij werken en leven vanuit je eigen DNA, je passie en je diepste drijfveren?

Geniet van het Spaanse ritme, tapas en sangria onder de olijfbomen. Arriadh Hotel is geboekt voor deze onvergetelijke week. Er staan boeiende excursies en workshops op het programma zoals een fotoworkshop met fotoshoot in de historische stad Ronda en een workshop Storytelling met excursie langs prehistorische verhalen op de muren van La Cueva de la Pileta.

Geniet van een luxe workation met een boeiend programma onder de Spaanse zon en ga geïnspireerd, uitgerust en met hernieuwde energie naar huis.

Kijk op de website van Platform 9 voor het hele programma en actuele prijzen.

Quote Trea en Helga Platform 9 BV

Meer over Platform 9

Wil je je eigen ambities (her)ontdekken om met lef en overtuiging een andere koers te varen, een carrièreswitch te maken of eindelijk die sprong in het diepe te wagen?

Dan zijn wij er voor jou! Wij organiseren grenzeloze workations en trainingen in binnen- en buitenland. Elke workation is een mix van onze eigen unieke methode, inspirerende workshops en sprekers, aangevuld met bijzondere activiteiten op een mooie locatie. Deze mix helpt jou om met lef je koers uit te stippelen.

Meer weten? Bel, mail of app ons en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Kijk op www.platform9.nl mail ons op info@platform9.nl