Cursus ‘Ik en mijn levensverhaal’

03 – 09 oktober 2021

Schrijfweek Andalusië:
Je boek schrijven volgens ©ES methode!

DUS JE WILT JE LEVENSECHTE VERHAAL KNEDEN TOT EEN BOEK?
Loop jij (al jaren) met het idee je levensechte verhaal te schrijven? Een (auto)biografie, een levensverhaal. Maar lukt het je niet omdat je vastloopt of omdat je niet weet hoe je moet beginnen? Deze schrijfweek is op je lijf geschreven als je….

… je verhaal belangrijk vindt en het vast wil leggen.
… praktische handreikingen wil bij het schrijven van je boek.
… zoekt naar een goede structuur voor je verhaal.
… geniet van schrijven: in alle rust gedachten op papier zetten.
… tevergeefs eerdere pogingen deed je verhaal te schrijven.
… een schrijfcursus zoekt waarin schrijven en plezier samengaan.

DIT KUN JE VERWACHTEN
Veel mensen lopen vast bij het schrijven van hun verhaal terwijl dat helemaal niet nodig is. Dat is waarom Brenda van Es in 2014 de ©ES methode ontwikkelde (Eerst Structuur).

Het resultaat is verbluffend: levensechte verhalen komen helder en krachtig op papier. Tijdens de schrijfweek is Brenda jouw schrijfgids zodat de rode draden en je thema als vanzelf naar boven drijven. Meer dan 200 mensen gingen je voor.

In Spanje ga je intensieve en bevlogen dagen tegemoet met praktische en inspirerende oefeningen die jouw verhaal een boost geven. Vooral de eerste twee dagen zijn pittig. Die dagen zetten we grote stappen voor de structuur van je boek. Dagelijks krijg je een stukje theorie gevolgd door een lunch onder de olijfboom. In de middag schrijf jij waar je wilt. Bij de villa, in de stad op een van de terrasjes of in alle rust in de bergen.

Als jij er maar inspiratie van krijgt!

OVER BRENDA VAN ES
Brenda van Es is auteur van het boek ‘Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven’ en gespecialiseerd in het autobiografische genre. Het boek werd lovend ontvangen door Schrijven Magazine. Zij organiseert het hele jaar door schrijfweken in Spanje voor mensen die hun levensechte verhaal, biografie of autobiografie willen schrijven.