Van 18 t/m 24 april 2021 verwelkomen wij Platform 9 in Arriadh Hotel. Helga de Boer en Trea ten Kate verzorgen dan de training Online in 1 week; je eigen website bouwen onder de Spaanse zon. Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Gun jezelf rust, ruimte en creativiteit om onder de Spaanse zon je eigen website te ontwerpen, bouwen en schrijven in jouw eigen stijl. In Arriadh Hotel vind je gegarandeerd de rust en de ruimte om je volop te concentreren op jouw bedrijf. Wij verzorgen een perfecte start van de dag met een gezamenlijk ontbijt in de tuin met uitzicht op het schilderachtige dorpje Arriate in het dal. Daarna gaan jullie keihard aan het werk, maar er is ook volop ruimte om elkaar beter te leren kennen en samen of alleen het prachtige Andalusië te ontdekken. En terwijl jullie aan je website bouwen, zorgen wij dat het je aan niets ontbreekt. We verzorgen in deze week onder andere een tapasavond met een sherryproeverij. Na deze week is je website online en je neemt een koffer vol creativiteit, inspiratie en ondernemerszin mee naar huis.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Aanmelden kan via: https://platform9.nl/product/online-in-1-week-onder-de-spaanse-zon/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *