Van 10 t/m 16 oktober 2021 zijn Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 opnieuw te gast in ons hotel. Zij organiseren een inspirerende week onder de Spaanse zon in het schilderachtige Andalusië waar jij je als ondernemer volledig focust op je bedrijf. Je (her)ontdekt waarom jij ondernemer bent geworden en (her)vindt je ondernemerszin. Misschien ontdek je een nieuwe richting en kom je tot de conclusie dat je die ene dienst niet meer aan gaat bieden. Misschien kom je er zelfs achter van welke klant je definitief afscheid gaat nemen. Helga en Trea hebben in het programma ook ruimte gemaakt voor bezinning en stilte. Op de heuvel met uitzicht op het witte dorpje Ariatte in het dal kom je jezelf tegen en stippel jij je eigen route uit naar onafhankelijkheid en succes. Ondertussen zorgen wij dat het je aan niets ontbreekt. We verzorgen in deze week onder andere een tapasavond met een sherryproeverij. Na deze week ga je naar huis met een koffer vol frisse ondernemerszin en weet je precies van welke producten, diensten en klanten je afscheid moet nemen en waar je meer energie in gaat steken omdat ze passen bij dat waar jij goed in bent en energie van krijgt.

Er zijn nog plaatsen vrij. Aanmelden op: https://platform9.nl/product/focus-op-je-bedrijf-onder-de-spaanse-zon/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *